Så skete det endelig. Forlaget Forlæns, bl.a. kendt for Free Comics, udgiver nu en bog med de samlede værker fra det hedengangne Æsels Forlag, som John Pedersen og Jesper Deleuran, sammen med Ole Andersen i sin tid stiftede for at kunne udgive egne tegneserier.
Den samlede udgave indeholder titlerne: “Pedroismens opståen”, “Ridderen af purpurbåndet”, "Onkel Ftata og Fætter Teetah holder Weekend” og “De forsvundne Ynner”. Bogen indeholder desuden en del ekstramateriale, men det skal være en overraskelse.
Jesper Deleuran og John Pedersen skabte disse skæve historier i hinandens selskab i en tid, hvor energikrisen kradsede, arbejdsløsheden var stor og Christiania, ligesom i dag, var truet af lukning.
Den samlede udgave er planlagt til udgivelse i forbindelse med årets Komiks.dk-tegneseriefestival, og her vil Jesper Deleuran og den nye bog være at finde lørdag den 29. april i Free Comics’ stand.

Bogen er blevet til på initiativ af Ulrik Hansen, tidligere Free Comics. Han står også for redigering, layout og grafisk arbejde.

Læs om tegneseriernes forhistorie. Klik her.

Se endvidere: www.komiks.dk og www.freecomics.dk og
www.Seriejournalen.dk

Lektørudtalelse her.

Læs Seriejournalens anmeldelse her.

Læs Racham.dk's anmeldelse her.

<Tilbage
Til toppen
© Jesper Deleuran 2006
Sidst revideret: 17/11/07 kl. 22:19